با وجود کشمش آفتابی ملایر داشتن این اجزای مفید، برخی از نویسندگان نیز وجود اکراتوکسین A (OTA) را در کشمش توصیف کرده‌اند.

OTA یک مایکوتوکسین تولید شده توسط آسپرژیلوس ochraceus و دیگر گونه‌های آسپرژیلوس است که خواص سرطان‌زایی، نفروتوکسیک، تراتوژنیک، ایمونوتوکسیک و نوروتوکسیک احتمالی به آن نسبت داده شده است.

کشمش می تواند به قارچ آلوده شود اگر در طول فرآیند خشک کردن، آب و هوای مرطوب وجود داشته باشد.

در نتیجه، کشمش سبز پلویی کمیسیون اروپا حداکثر سطح 10 میکروگرم بر کیلوگرم را برای OTA در میوه خشک تاک تعیین کرده است.

اگرچه چندین مطالعه نشان داده اند که سطح مایکوتوکسین در کشمش کمتر از حد ایمنی است، برخی دیگر نمونه هایی را گزارش کرده اند که بیش از آن است.

کشمش

استری و همکاران دوز قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی OTA از کشمش را برای کودکان و بزرگسالان تخمین زد و دریافت که خطر یک اثر سمی حاد حداقل است.

اگر چه ممکن است خطر اثرات سمی تاخیری (به ویژه سرطان زا) پس از مصرف دوزهای بسیار کم یا مکرر OTA وجود داشته باشد، اما ممکن است با خواص سلامت کشمش غلبه کند.

بنابراین، کشمش سبز بدون هسته هدف از این بررسی، گردآوری مطالعات مداخله‌ای است که تاکنون در مورد کشمش و تأثیر مفید آن بر سلامت انسان انجام شده است.

برای انجام این کار، کشمش بی دانه از کلمات “کشمش یا کشمش” و “مزایای سلامتی” برای جستجو در Scopus و Pubmed استفاده شد.

علاوه بر این، رده سلولی و مطالعات مدل حیوانی حاصل از جستجو نیز گنجانده شده‌اند.

علیرغم اینکه به اندازه مطالعات انسانی معتبر نیست، آنها همچنین می توانند دانشی در مورد مکانیسم های عمل مولکولی نشان دهند و تقریبی را برای انسان ثابت کنند.

    1. Is Eating Raisins Healthy
    1. محصولات اولیه هیدرولیز از میروزیناز
    2. عملکرد علمی استفاده از چکمه
    3. فندق می تواند سرطان روده را درمان کند
    4. ایمن ترین ماشین لباسشویی بی خطر برای کودکان را بشناسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *