غذای شیرین، شیرینی، دسر یا کلوچه، هر چیزی است که با شکر یا عسل از غذا، و هر چیزی که از محلول شکر در آب تهیه شده باشد، گفته می شود.

با افزودن طعم دهنده و رنگ، نوعی غذا است که عمدتاً از شکر تشکیل شده است. شیرینی های قندی و کلوچه سنتی خرمایی در رنگ ها و انواع مختلفی ساخته

می شوند و سابقه طولانی در فرهنگ عامه دارند زیرا به برخی از مردمان مانند مردم فرانسه باستان اشاره می کنند.

در مورد مضرات شیرینی جات و فواید آن برای بدن انسان نظرات متفاوت است.

عوارض آن بسیار است که مهم ترین آن پوسیدگی دندان است.توصیه می شود هنگام مسواک زدن بعد از مصرف مقداری کلوچه سنتی خرمایی در آب از فلوراید موجود در آب

استفاده شود.

برای جلوگیری از پوسیدگی دندان خوردن زیاد شیرینی و کلوچه سنتی خرمایی  ممکن است باعث اختلال خواب شود. خوردن مقدار زیادی شکر منجر به چاقی می

شود زیرا حاوی کالری بسیار بالایی است، به خصوص انواع فرآوری شده با بیش از یک محتوای قند، چاقی منجر به آرامش بدن و بیش فعالی به خصوص در کودکان می

شود.

خوردن شیرینی و کلوچه ایرادی ندارد، اما در صورت وجود، در حد اعتدال و با در نظر گرفتن سن، توانایی بدن و بیماری ها، محروم کردن کامل از شیرینی معمولاً به هیچ

وجه توصیه نمی شود، زیرا محرومیت ممکن است منجر به جایگزینی شیرینی به مقدار زیاد شود. بهترین دوران برای خوردن شیرینی جات بعد از وعده های غذایی

اصلی است و ترجیحاً به عنوان میان وعده مصرف نمی شود تا مصرف نشود.

برخی از شیرینی و کلوچه ها به دلیل داشتن قندهای فرآوری شده و تصفیه شده، چربی های ترانس و اشباع شده برای سلامتی مضر تلقی می شوند و به همین

دلیل مصرف مقادیر زیاد آنها ممکن است مشکلات زیادی برای سلامتی به همراه داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *