در بازار رو به رشد فعلی چرم میوه، بسته بندی تجاری ضروری است. مواد بسته بندی برای چرم میوه برای طولانی کردن ماندگاری محصول مورد نیاز است و معمولاً به

پایداری فعالیت آب، پایداری میکروبیولوژیکی، خواص حسی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی مربوط می شود.

این مقاله/بررسی تحقیقات مختلفی را در مورد لواشک از جمله روش های آماده سازی، تأثیر شرایط خشک کردن (به عنوان مثال، دما و سرعت)، و بسته بندی و

ذخیره سازی مورد بررسی قرار می دهد.

روش های آماده سازی لواشک زردالو خانگی

فرآیند کلی ساخت لواشک شامل تهیه پوره میوه، با یا بدون افزودن مواد دیگر قبل از مخلوط کردن و سپس خشک کردن است .

این فرآیندها ممکن است بسته به میوه مورد استفاده، ماهیت مواد اضافی و روش خشک کردن و تکنولوژی متفاوت باشد.

جدول 1 مزایا و معایب روش تهیه انواع چرم میوه را نشان می دهد.

همانطور که نتایج نشان می‌دهد، بیشتر چرم‌های میوه دارای معایب کمی هستند که بیشتر آن‌ها به کمبود مواد نگهدارنده برای محافظت از رنگ است.

میوه آلو ناتال (Carisa macrocarpa) بومی آفریقای جنوبی و منبع غنی از مشتقات سیانیدین است. میوه های بومی نقش عمده ای در تنوع غذایی و حفظ امنیت

غذایی در منطقه جنوب آفریقا ایفا می کنند. فرآوری محصولات بومی توسط جوامع روستایی آفریقا به منظور کاهش اتلاف پس از برداشت محصولات میوه انجام می

شود. در مطالعه حاضر، آلوی ناتال با نسبت های مختلف  به تفاله انبه اضافه شد تا یک میان وعده سالم و کاربردی (چرم میوه) ایجاد

شود. اثرات آلوی ناتال افزوده شده بر در دسترس بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی و خواص آنتی اکسیدانی آزمایشگاهی چرم میوه مبتنی بر انبه با مقایسه با چرم میوه

انبه ارزیابی شد. چرم میوه حاوی انبه و آلو ناتال  بیشترین محتوای کلرید سیانیدین-3-O-گلوکوزید، سیانیدین-3-O-β-سامبوبیوزید، اپی کاتچین، آپیژنین، کامفرول،

لوتئولین، کوئرستین-3-O- را حفظ کرد. رامنوسیل گلوکزید، کاتچین، کوینیک و اسیدهای کلروژنیک و فعالیت آنتی اکسیدانی آزمایشگاهی. تجزیه و تحلیل تقریبی نشان

داد که 100 گرم چرم میوه  حاوی 63.51 گرم کربوهیدرات، 40.85 گرم قند کل، 0.36 گرم چربی و 269.88 کالری است. بنابراین، غنی سازی چرم میوه انبه با آلو

ناتال  باعث افزایش محتوای فیتوشیمیایی و دریافت فیتوشیمیایی غذایی آن به ویژه برای کودکان مدرسه ای و نوجوانان می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *