سیب و فواید آن برای سلامتی
حاوی مقدار زیادی آب و سرشار از مواد مغذی است، یکی از سالم ترین میوه ها در رژیم غذایی ماست. مصرف آن را با پوست در نظر بگیرید، زیرا حاوی بخش زیادی از فواید این میوه است.

سیب بازار تهران با کیفیت بالا و قیمت مناسب برای خریداران گرامی در این مجموعه عرضه می گردد. 

فواید سیب سرشار از ویتامین‌های A، B و C است که آن را به میوه‌ای تبدیل می‌کند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، به بدن ما در مبارزه با باکتری‌ها و سموم کمک می‌کند.
می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و برخی سرطان ها را کاهش دهد، پوست، بافت ها و استخوان ها را تقویت می کند.
سیب ترانزیت روده ای را تنظیم می کند و هضم را به میزان قابل توجهی تسهیل می کند، به دلیل اسیدیته آن که باعث ترشح قابل توجهی بزاق می شود و شیره های گوارشی را تحریک می کند.
سیب خام در برابر یبوست بسیار خوب عمل می کند (مخصوصاً صبح ها مصرف شود) و سیب پخته آن در صورت اسهال توصیه می شود.
به شرط مصرف منظم سیب، به لطف پکتینی که در مقادیر بسیار بالایی دارد، به تنظیم سطح کلسترول کمک می کند.
سیب انرژی می دهد و با خستگی مبارزه می کند. همچنین دارای خواص آرام بخش است که به خوابیدن و تنظیم استرس کمک می کند.
سیب بر دیورز و از بین بردن اسید اوریک اثر مثبت دارد. بنابراین فواید آن در افراد مبتلا به آرتریت و روماتیسم و ​​افراد چاق بسیار قدردانی می شود.
سیب همچنین به طور طبیعی به مبارزه با فشار خون بالا هم از نظر درمانی و هم پیشگیرانه کمک می کند.
در رژیم های غذایی کم کالری در صورت هوس توصیه می شود: فیبرهای مرتبط با پکتین موجود در آن اثر سیری سریع دارند.

سیب در آشپزخانه برای فواید آن
انواع سیب در بازار موجود است و شما می توانید با خوردن همه آنها چه به صورت خام و چه پخته بسته به فصل و میل خود لذت آن را تغییر دهید.

فواید تغذیه ای سیب
مزایای مصرف تغذیه ای سیب با 53 کیلو کالری در 100 گرم، کالری کمی دارد.
سیب سرشار از ویتامین C، ویتامین B و E است.
همچنین حاوی مقدار زیادی مواد معدنی و عناصر کمیاب است.
سیب همچنین از نظر فیبر بسیار غنی است.
کشت درخت سیب برای فواید آن
آنها را در خاکی با زهکشی خوب و خنک بکارید. از زمین های سنگلاخی و خشک که رشد را کند می کند و درختان سیب را مستعد بیماری و آفات می کند خودداری کنید.

درختان سیب از مناطق معتدل و آفتابی استقبال می کنند، اما از گرما و رطوبت شدید می ترسند.
بیماری های سیب:
مراقب باشید، درخت سیب مستعد ابتلا به بیماری های کریپتوگامیک (به دلیل یک قارچ) است که احتمالاً آسیب قابل توجهی ایجاد می کند.

– دلمه سیب: به صورت لکه های قهوه ای یا سیاه روی میوه ظاهر می شود که می تواند ترک بخورد. برگه زخم را ببینید

– شانکر سیب: باعث ایجاد ضایعاتی در پوست می شود که می تواند کل شاخه را تحت تاثیر قرار دهد.

– سفیدک پودری: در فصل بهار ظاهر می شود، برگ ها را می پوشاند که تغییر شکل داده و می ریزند. برگه سفیدک پودری را ببینید

– مونیلیوز: منجر به پوسیدگی میوه می شود. برگه مونیلیوز را ببینید

– کرم سیب ( پروانه کاسه ای ): قسمت مرکزی میوه را گود می کند. برگه پروانه گلدان را ببینید

– لارو شپشک سیب: داخل جوانه های گل را می جود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *