ظروف یکبار مصرف سفید و کف آلود برای غذاهای سرد، گرم و مرطوب نیز مناسب هستند، اما نباید برای غذاهای گرم استفاده شوند.

به عنوان مثال، برای پیتزای پخته شده در دمای 140 درجه سانتی گراد توصیه نمی شود.

رونداما برای نگهداری غذاهای گرم مانند سوپ و غیره مناسب نیست.

استفاده از ظروف پلی استایرن شفاف (GPPS) فقط لباس مجلسی دخترانه جدید برای نوشیدنی های سرد مناسب است و نه برای غذاهای گرم مانند چای و قهوه.

ظروف یکبار مصرف پلی وینیل کلراید (PVC) در بسته بندی مواد غذایی مانند مرغ و ماهی و کپسول دارویی، آدامس استفاده می شود.

بسته بندی با این نوع ظروف از نظر ماده خشک خیلی مضر نیست، اما برای غذاهای مرطوب که مونومر آزاد می تواند به داخل غذا و سپس به بدن مهاجرت کند، نامناسب هستند.

نکته ای که کارشناسان اخیرا نسبت به آن هشدار سرمایه لازم برای تولید ظروف یکبار مصرف داده اند این است که در ایران گریدهای استاندارد (فود گرید) برای بسته بندی مواد غذایی و مواد غذایی سالم تولید نمی شود و نوع صنعتی این مواد صرف نظر از مضراتشان در صنایع غذایی و بهداشتی استفاده می شود.

در شرایطی که استفاده از بسته بندی های صنعتی برای مواد غذایی و بسته بندی در سراسر جهان کاملا منسوخ شده است.

 

حتی اخیراً برای لوازم خانگی و اسباب بازی ها، این محدودیت در دنیا به گفته کارشناسان موتور هوندا در ایران نیز علی رغم نظارت وزارت بهداشت همچنین به دلیل منافع اقتصادی، گروهی از تولیدکنندگان همچنان به استفاده از موادی ادامه می‌دهند که تأثیر آن بر سلامت عمومی در بلندمدت مشهود است.

طبق دستورالعمل موجود، بسته بندی مواد غذایی خشک و مرطوب در هنگام پر کردن و نگهداری مواد غذایی و یا حمل آن در ظروف مختلف PVC ممنوع است.

به طور کلی ظروف یکبار مصرف شفاف و شفاف فقط نحوه تشخیص جیوه قرمز برای غذاها و نوشیدنی های سرد مناسب هستند و نباید برای نوشیدنی ها و غذاهای گرم استفاده شوند.

    1. Disposable tableware and their application in food
    1. راهکارهای جالب مردم عادی بی پول برای شاد زیستن
    2. چیلر که باعث تنگی نفس پیرمرد شد
    3. گونه جهش یافته از حیوانی که بطری بت می خورد!
    4. استفاده از زیرانداز در یک مهمانی سوژه اول رسانه ها شد!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *