عدس بیشتر در کشورهای آسیایی محبوب است و نه تنها به دلیل طعم و مزه، بلکه به دلیل خواص مفیدش نیز شناخته شده است. Fithacker.ru می نویسد که
سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها از جمله پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، روی، فسفر و همچنین پروتئین است.
به تنظیم سطح کلسترول خون کمک می کند. عدس حاوی فیبرهایی است که سوخت و ساز بدن را بهبود می بخشد، سموم انباشته شده و کلسترول بد را از بدن
دفع می کند.
عملکرد قلب را بهبود می بخشد. عدس سطح کلسترول خون را کاهش می دهد و خون را تصفیه می کند و گردش خون را بهبود می بخشد. همه اندام ها مقدار لازم
اکسیژن را دریافت می کنند و از مشکلات مربوط به قلب جلوگیری می کنند.
به کنترل وزن کمک می کند. عدس حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به کالری است. با مصرف مکرر عدس نیازی نیست نگران افزایش وزن باشید.
عدس کیلویی 1401 را میتوانید با قیمت مناسب و کیفیت عالی از سایت ما تهیه بفرمایید.
متابولیسم را بهبود می بخشد. عدس به بدن کمک می کند تا مواد مغذی بیشتری را از غذا جذب کند و از یبوست جلوگیری کند.
سطح قند خون را کنترل می کند. عدس همچنین می تواند به پیشگیری از دیابت کمک کند. افراد مبتلا به دیابت می توانند عدس را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
پروتئین های مورد نیاز بدن را تامین می کند. عدس یک نجات واقعی برای کسانی است که نمی توانند گوشت قرمز بخورند.
انرژی می دهد. عدس به سرعت متابولیسم و تامین انرژی کمک می کند.
برای زنان باردار مفید است. عدس حاوی اسید فولیک است که هم برای زنان باردار و هم برای جنین مفید است.
عدس سبز میوه نابالغی است که در هنگام پختن شکل خود را از دست نمی دهد. آنها عمدتا برای سالاد استفاده می شوند. عدس سبز برای هپاتیت، زخم،
پیلونفریت، کوله سیستیت، روماتیسم، فشار خون مفید است و در آمریکا اولین جایی است که سوپ هایی با ترکیب سبزیجات و سبزیجات مختلف تهیه می شود.
عدس قرمز در غذاهای آسیایی بسیار استفاده می شود. از آرد آن نان و پای درست می کنند. عدس قرمز سریعتر از انواع دیگر پخته می شود. بنابراین، هنگامی که
نیاز به تهیه یک غذای سریع دارید، عدس قرمز را بجوشانید و به معنای واقعی کلمه در 10-15 دقیقه فرنی مغذی کافی خواهید داشت. حاوی مقدار زیادی پروتئین و
آهن است که برای کم خونی مفید است.
عدس قهوه ای طعم آجیلی مشخصی دارد و در سوپ و خورش استفاده می شود. برای سل، بیماری های ریوی، آسیب های سیستم اسکلتی عضلانی مفید است.