عدس دانه های خوراکی از خانواده حبوبات است.

آنها به خاطر شکل لنز خود به خوبی شناخته شده اند و با یا بدون پوسته بیرونی دست نخورده به فروش می رسند.

اگرچه آنها یک غذای اصلی رایج در کشورهایی مانند ترکیه، سوریه، اردن، مراکش و تونس هستند، اما بیشترین تولید عدس امروزه در کانادا است .

این مقاله همه چیز را در مورد عدس، تغذیه و فواید آن و نحوه طبخ آن به شما می گوید.

عدس فله کیلویی را می توانید با قیمت مناسب و کیفیت بالا از سایت ما سفارش دهید.

انواع مختلف عدس

عدس ها اغلب بر اساس رنگشان طبقه بندی می شوند که می تواند از زرد و قرمز تا سبز، قهوه ای یا سیاه متغیر باشد (منبع مورد اعتماد 1).

در اینجا برخی از رایج ترین انواع عدس آورده شده است:

رنگ قهوه ای. اینها پر مصرف ترین نوع هستند. آنها طعمی خاکی دارند، شکل خود را در هنگام پخت به خوبی حفظ می کنند و در خورش ها و سوپ ها عالی هستند.

پوی. اینها از منطقه فرانسوی Le Puy می آیند. آنها از نظر رنگ مشابه هستند اما تقریباً یک سوم اندازه عدس سبز هستند و طعم فلفلی دارند.

سبز. اینها می توانند اندازه متفاوتی داشته باشند و معمولاً در دستور العمل هایی که عدس Puy را مصرف می کنند، جایگزین ارزان تری هستند.

زرد و قرمز. این عدس ها شکافته شده و به سرعت پخته می شوند. آنها برای تهیه دال عالی هستند و طعمی شیرین و آجیلی دارند.

بلوگا. اینها عدس های سیاه ریز هستند که تقریباً شبیه خاویار هستند. آنها یک پایه عالی برای سالادهای گرم هستند.

خلاصه

انواع مختلفی از عدس وجود دارد و به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شود.

بسیار مغذی

عدس اغلب نادیده گرفته می شود، حتی اگر راهی ارزان برای دریافت طیف گسترده ای از مواد مغذی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *