مطالعات حیوانی چای سیاه گیلان فواید بالقوه چای را برای سلامتی به دلیل محتوای پلی فنل بالای آن نشان می دهد.
مطالعات انسانی به طور کلی کمتر قطعی بوده است، اما امیدوار کننده است.
تحقیقات مشاهده ای بر نشان داده است که مصرف ۲ تا ۳ فنجان چای در روز با کاهش خطر مرگ زودرس، بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع ۲ مرتبط است.
با این حال، ممکن است چای سیاه لوز خطر ابتلا به سرطان مری و معده در اثر نوشیدن چای بسیار داغ (بیش از 131-140 درجه فارنهایت [55-60 درجه سانتیگراد]) افزایش یابد.
کارآزماییهای تصادفیسازی و کنترلشده برای تأیید علت بودن این ارتباطهای سالم و مضر مورد نیاز است.
در این بین، چای سیاه سی تی سی به نظر می رسد خطر کمی در ارتباط با نوشیدن چای وجود دارد، به جز مصرف مکرر چای بسیار داغ. بنابراین یک رنگ را انتخاب کنید، بگذارید خنک شود و از یک فنجان لذت ببرید
یک مطالعه که اثرات افزودن شیر بدون چربی، نیمه بدون چربی و کامل را به چای تجزیه و تحلیل کرد، نتیجه گرفت که شیر بدون چربی به طور قابل توجهی ظرفیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد.
شیرهای پرچرب نیز ظرفیت آنتی اکسیدانی چای سیاه کیسه ای را کاهش می دهند، اما به میزان کمتر.
همه گفته شد، در عمل مهم است که به خاطر داشته باشید که چای – حتی چای با پاشیدن شیر – می تواند یک نوشیدنی سالم باشد.
- منابع:
- تبلیغات: