مطالعات قویاً نشان می دهد که ماکارونی جهان غنی از کربوهیدرات به یک الگوی غذایی سالم کمک می کند و الگوی غذایی سنتی مدیترانه ای که شامل ماکارونی است، نشان دهنده بهبود قابل توجهی در این روش است.
مردم در حال حاضر در کشورهای صنعتی که مصرف بیش از حد آنها یک مشکل است غذا می خورند، 13 کنترل سهم برای پاستا به همان اندازه که برای هر غذای دیگری در یک رژیم غذایی سالم مهم است.
و مانند سایر غذاهای حاوی کالری، مصرف بیش از حد می تواند منجر به افزایش وزن شود، اندازه توصیه شده برای پاستا 2 اونس نپخته یا تقریباً 1 فنجان پخته شده است.
به عنوان بخشی از یک مطالعه کوهورت آینده نگر، رژیم غذایی 1838 مرد 47 تا 67 ساله برای شناسایی الگوهای غذایی و ارتباط با CVD مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت، از 3 الگوی غذایی ایجاد شده، الگوی حاوی پاستا با بروز CVD یا عوامل خطر در پیگیری مرتبط نبود.
تأثیر الگوهای غذایی بر CVD در 3226 مرد 60 تا 79 ساله که در مطالعه منطقهای قلب بریتانیا شرکت کردند، مورد بررسی قرار گرفت.
سه الگوی غذایی بهعنوان «پرچرب/کم فیبر» که با مصرف زیاد گوشت قرمز، محصولات گوشتی، سیبزمینی سرخشده، نان سفید، تخممرغ، و آبجو و مصرف کم نان سبوسدار مشخص میشود شناسایی شد.
کربوهیدرات ها، از جمله ماکارونی مدتی است که در لیست “اجتناب” قرار دارند و به عنوان عوامل اصلی بیماری ها و شرایط مزمن، به ویژه چاقی، دیابت و بیماری های قلبی شناخته می شوند.
کتاب های محبوب رژیم غذایی وعده می دهند که اجتناب از غذاهای غنی از کربوهیدرات، از جمله پاستا، به سلامتی بهتر منجر می شود.
با این حال، یک مطالعه کوهورت آیندهنگر و متا آنالیز اخیر روی 15428 بزرگسال 45 تا 64 ساله در ایالات متحده نشان داد که میزان مرگ و میر با رژیمهای کربوهیدرات بالا و پایین در میانگین 25 سال پیگیری افزایش یافته است، در دریافت 50 تا 55 درصد کالری به عنوان کربوهیدرات مشاهده شد.
الگوهای غذایی خاصی به عنوان عوامل خطر اصلی برای عوارض قلبی عروقی و مرگ و میر شناسایی شده اند.