افزایش مصرف میوه های خشک مستلزم توجه بیشتر به پارامترهای کیفی است. خشک کردن ضروری شده است زیرا اکثر میوه ها به دلیل رطوبت زیاد و نیاز به در

دسترس قرار دادن آنها در تمام طول سال و در مکان هایی که تولید نمی شوند بسیار فاسد شدنی هستند. علاوه بر نگهداری، کاهش وزن و حجم محصولات کم آب،

هزینه های بسته بندی، جابجایی و حمل و نقل را کاهش می دهد. تغییرات کیفی مرتبط با خشک کردن محصولات میوه شامل فیزیکی، حسی، تغذیه ای و

میکروبیولوژیکی است. میوه خشک در کرج باعث تولید محصولات با شاخص گلیسمی پایین یا متوسط (GI) با محتوای کالری، ویتامین و مواد معدنی بالا می شود.

این بررسی به بررسی فواید تغذیه‌ای میوه‌های خشک، ترکیبات محافظ موجود در میوه‌های خشک، GI، مروری بر برخی روش‌های خشک کردن میوه و اثرات عملیات

خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی مانند انقباض، تخلخل، بافت، رنگ، آبرسانی مجدد، انتشار موثر رطوبت، ثبات تغذیه ای، حسی، میکروبیولوژیکی و نگهداری میوه ها

فواید میوه خشک برای سلامتی چیست؟ همانطور که می دانید یک فرد عادی برای حفظ سلامتی و تامین انواع ویتامین ها و مواد معدنی باید روزانه ۲ تا ۳ واحد میوه

مصرف کند. اما بیشتر ما از خوردن بی رویه میوه و به بهانه های مختلف اجتناب می کنیم. یکی از این بهانه ها در دسترس نبودن میوه های تازه و آبدار در ماه های سرد

سال است که البته کاملا موجه به نظر می رسد. اما این مشکل به راحتی حل می شود. در فصول سرد سال می توانید از میوه های خشک استفاده کنید.

میوه خشک چیست؟

از آنجایی که همیشه نمی‌توان میوه‌های تازه را ذخیره کرد، از زمان‌های قدیم میوه‌ها را خشک می‌کردند یا برای نگهداری از آنها مربا درست می‌کردند. امروزه از انجماد

به عنوان بهترین روش برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شود، اما اگر میوه ها را نیز منجمد کنیم حالت اولیه خوب خود را از دست می دهد و کیفیت و ظاهر خود

را از دست می دهد. بنابراین با خشک کن یا در معرض هوا خشک می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *