عدس دانه های خوراکی از خانواده حبوبات است.
آنها به خاطر شکل لنز خود به خوبی شناخته شده اند و با یا بدون پوسته بیرونی دست نخورده به فروش می رسند.
اگرچه آنها یک غذای اصلی رایج در کشورهایی مانند ترکیه، سوریه، اردن، مراکش و تونس هستند، اما بیشترین تولید عدس امروزه در کانادا است .
این مقاله همه چیز را در مورد عدس، تغذیه و فواید آن و نحوه طبخ آن به شما می گوید.
عدس فله کیلویی را می توانید با قیمت مناسب و کیفیت بالا از سایت ما سفارش دهید.
انواع مختلف عدس
عدس ها اغلب بر اساس رنگشان طبقه بندی می شوند که می تواند از زرد و قرمز تا سبز، قهوه ای یا سیاه متغیر باشد (منبع مورد اعتماد 1).
در اینجا برخی از رایج ترین انواع عدس آورده شده است:
رنگ قهوه ای. اینها پر مصرف ترین نوع هستند. آنها طعمی خاکی دارند، شکل خود را در هنگام پخت به خوبی حفظ می کنند و در خورش ها و سوپ ها عالی هستند.
پوی. اینها از منطقه فرانسوی Le Puy می آیند. آنها از نظر رنگ مشابه هستند اما تقریباً یک سوم اندازه عدس سبز هستند و طعم فلفلی دارند.
سبز. اینها می توانند اندازه متفاوتی داشته باشند و معمولاً در دستور العمل هایی که عدس Puy را مصرف می کنند، جایگزین ارزان تری هستند.
زرد و قرمز. این عدس ها شکافته شده و به سرعت پخته می شوند. آنها برای تهیه دال عالی هستند و طعمی شیرین و آجیلی دارند.
بلوگا. اینها عدس های سیاه ریز هستند که تقریباً شبیه خاویار هستند. آنها یک پایه عالی برای سالادهای گرم هستند.
خلاصه
انواع مختلفی از عدس وجود دارد و به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شود.
بسیار مغذی
عدس اغلب نادیده گرفته می شود، حتی اگر راهی ارزان برای دریافت طیف گسترده ای از مواد مغذی باشد.