پای مرغ برای کودکان و افراد مسن مناسب نیست
وبسایتهای تخصصی سلامت نشان میدهند که هنگام خرید پای مرغ، باید از بررسی دقیق آنها اطمینان حاصل کنید تا از تمیز و ضدعفونی بودن آنها مطمئن
شوید. آنهایی که کثیف به نظر می رسند یا پوست سوخته دارند نشان دهنده بهداشت ضعیف هستند.
پای مرغ همچنین از چندین استخوان کوچک تشکیل شده است که از طریق پوست و غضروف به یکدیگر متصل شده اند و بنابراین هنگام خوردن از هم می پاشند و
اجتناب از بلعیدن آنها دشوار خواهد بود.
بنابراین، آنها برای کودکان، بزرگسالان و سالمندان یک خطر خفگی هستند.
پای مرغ از پوست و غضروف تشکیل شده و جایگزین مرغ نمی شود.
پای مرغ در قم به دلیل کمبود مواد مغذی کافی نیست
در اظهارات مطبوعاتی پروفسور علوم غذایی دانشگاه عین شمس، دکتر محمد الحفی، به روزنامه مصری الوطن، پای مرغ حاوی درصد کمی از کلاژن و پروتئین است و
نمی توان به آنها به عنوان منبع اصلی این ویتامین اعتماد کرد. پروتئین یا به عنوان جایگزینی برای طیور.
اگر به مصرف پای مرغ تکیه شود و از کشتارگاههای غیرمجاز مرغ که به دلیل سطح پایین بهداشت و پاکیزگی شناخته شدهاند، خریداری شود، ممکن است میزان خطر
افزایش یابد.
ضدعفونی بخصوص در خصوص تمیز کردن پای طیور که به عنوان ضایعات در نظر گرفته شد تا در اسرع وقت دفع شود.
با این حال، اگر مرغ کامل خریداری و در داخل خانه تمیز شود، این ممکن است جایگزین مطمئن تری در هنگام مصرف پای مرغ باشد. با توجه به اینکه بی ضرر است،
زیرا اساساً پوست و غضروف است.
پای مرغ سرشار از مواد معدنی است:
مقادیر زیادی سلنیوم، فسفر و سلنیوم را فراهم می کند.
در فعال کردن آنزیمی که از عملکرد تیروئید پشتیبانی می کند و از رگ های خونی در برابر آسیب محافظت می کند، نقش دارد.
یک پای مرغ حاوی 18.5 میکروگرم سلنیوم، 158 میلی گرم فسفر یا 34 درصد و 23 درصد از مقدار توصیه شده سلنیوم و فسفر روزانه برای بدن انسان است.
محتوای کلاژن بالای پای مرغ بر موارد زیر تأثیر می گذارد:
بازسازی سلول های پوست.
– ایجاد نرمی و خاصیت ارتجاعی به پوست
– تاخیر در بروز علائم پیری
– سودمندی مو و ترمیم آسیب آن
حفظ قرنیه و عدسی چشم
ناخن های قوی که ترک نخورده و شکسته نمی شوند