فواید شکلات شیرین عسل کاراملی چیست؟

کاکائو به لطف ماده ای به نام «آناندامین» در محتوای آن، با تحریک سیستم عصبی باعث آرامش و آرامش می شود و آن را به سمت تفکر مثبت سوق می دهد.

همچنین با تولید ماده ای بسیار شبیه به مولکولی که هنگام عاشق شدن از مغز ترشح می شود، شادی می بخشد.

کاکائو، ماده اصلی شکلات، منبع فلاونوئیدها است. این ماده موثر آنتی اکسیدانی پیری را به تاخیر می اندازد.

ماده ای در شکلات از سفت شدن دیواره رگ ها جلوگیری می کند و انسداد عروق را به حداقل می رساند.

طبق مطالعه متخصصان رژیم غذایی، خوردن 16 گرم شکلات در روز خطر ابتلا به این بیماری ها را از بین می برد.

ماده ای به نام کاتچین در محتوای شکلات حاوی آنتی اکسیدان های قوی است. به گفته محققان دانشگاه هاروارد، کسانی که شکلات می خورند معمولاً به طور

متوسط ​​یک سال بیشتر از کسانی که شکلات می خورند، عمر می کنند.

موادی مانند تانن، فلوئور و فسفات موجود در شکلات از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند. بر اساس مطالعه ای که در دانشگاه اوزاکا در ژاپن انجام شد، کاکائو حتی از

قوی ترین خمیردندان ها در پیشگیری از پوسیدگی موثرتر است.

شکلات فشار خون را با پتاسیم متعادل می کند، سیستم عصبی را با فسفر تحریک می کند و خطر کم خونی را با آهن کاهش می دهد.

ماده ای به نام بیوفلاونوئید موجود در شکلات گردش خون را تسریع می کند، دیواره های داخل عروقی را الاستیک می کند و از ترک خوردن مویرگ ها جلوگیری می

کند.

مقدار کمی کلسترول موجود در شکلات برای سلامتی ما مضر نیست. برعکس، کره کاکائو کلسترول بد را کاهش می دهد. شکلات تلخ حاوی کلسترول نیست.

دلیل دیگری که باعث می شود شکلات به انسان روحیه دهد و باعث خوشحالی افراد شود این است که باعث ترشح «اندورفین» می شود. “انورفین ها” آرام بخش

های طبیعی هستند که در مغز یافت می شوند. بنابراین در کاهش درد نیز تاثیر دارد.

شکلات همچنین سطح هورمون شادی “سروتونین” را که افسردگی را تسکین می دهد، افزایش می دهد. نزدیک به دوره قاعدگی، سطح هورمون “سروتونین” در زنان

به طور قابل توجهی کاهش می یابد. شکلات همچنین برای افسردگی مفید است زیرا سطح این هورمون را بالا می برد. به همین دلیل در نسخه پزشکان نیز گنجانده

شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *